e
Banner

Etiketler: tedarik



TGM’den Lojistik ve tedarik zincir eğitimi


Yayın: 16-09-2012
Kategori: Eğitim

Genel açık ve Kurumsal firmalara yönelik olarak, TGB Eğitim ve Organizasyon Hizmetleri tarafından düzenlenen, Kurumsal eğitim programları; firmaların ihtiyacına göre belirlenmekte ve program içeriği ve süresi oluşturulmaktadır.





Adil Pelister: Navlun krizi rekabet gücümüzü düşürüyor


Yayın: 23-12-2021
Kategori: Kimya

Kimyevi maddeler ve mamulleri sektörü ihracatta yüzde 80 oranında denizyolunu kullanıyor. Bu dönemde sektör olarak konteyner ve gemi bulma konusunda sıkıntılar yaşarken, navlun fiyatlarının 3-4 katına çıktığını vurgulayan İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, “Lojistikte yaşanan aksamalar rekabet gücümüzü düşürüyor” dedi. 




Ford Otosan 'Tedarikçi Sürdürülebilirlik Manifestosu'nu açıkladı


Yayın: 16-05-2023
Kategori: Ticari Araçlar

“Gelecek Şimdi” vizyonuyla ortaya koyduğu uzun dönemli sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda 300’den fazla tedarikçisini 2035 yılına kadar karbon nötr olmaya hazırlayan Ford Otosan “Tedarikçi Sürdürülebilirlik Manifestosu”nu açıkladı. Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncü olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Ford Otosan için sürdürülebilirlik artık tedarikçi seçimlerinde bir kriter olacak. 




Gensenta İlaç tedarik zinciri performansını yeni seviyelere çıkaracak



Eczacıbaşı satın alması sonrası tedarik zinciri süreçlerini yeniden yapılandıran Gensenta İlaç, SAP ve Yapay Zeka gibi teknolojik çözümlere yaptığı yatırımlarla daha sürdürülebilir ve efektif bir süreç yönetimi oluşturmayı hedefliyor. Yılda yaklaşık 15 bin tonluk bir sevkiyatı yönettiklerini belirten Gensenta İlaç Tedarik Zinciri Direktörü Berkay Bozkuş, regülasyonlara uyum ve hizmet kalitesine göre seçtikleri lojistik iş ortaklarıyla bütünleşik ve sürdürülebilir çözümler dizayn ettiklerini söyledi.