e
Banner

Etiketler: dhl



DHL çalışanlarının sendikal mücadelesi devam ediyor


Yayın: 05-11-2012
Kategori: Lojistik

Uluslararası Taşıma İşçileri Federasyonu’na göre sendikalaşmaya karşı çıkan DHL Türkiye kontrolden çıkmış durumda.

 




Tedarik zincirinde yaşanan aksaklıkların nedeni ve maliyeti!


Yayın: 13-11-2012
Kategori: Lojistik

DHL’nin de desteklediği BCI tarafından yayınlanan araştırma tedarik zincirinde yaşanan aksaklıkların şirketlere 2012 yılında olan maliyetini ortaya koydu





DHL’den metropollerin lojistik sorunlarına çözümler



DHL Solutions & Innovations Birimi, geleceğe yönelik çözümler geliştirdiği City Logistics (Şehir İçi Lojistik İyileştirme) Programı’nın İstanbul pilot çalışmasını tamamladı.





Tedarik zincirinde kesintinin faturası 1 milyon Euro


Yayın: 18-12-2012
Kategori: Lojistik

DHL’nin de desteklediği BCI tarafından yayınlanan araştırma tedarik zincirinde yaşanan aksaklıkların şirketlere 2012 yılında olan maliyetini ortaya koydu.





DHL’den lojistik alanında en yaratıcı projeye 10 bin avro ödül!



DHL düzenlediği 2013 DHL İnovasyon Ödülleri kapsamında, ekonomi ve bilim dünyasının tanınmış isimlerinden oluşan jürinin seçeceği, lojistik alanında geliştirilecek en yaratıcı projeye 10 bin avro ödül verecek.





DHL’den sağlık sektöründe bir ilk daha!


Yayın: 11-01-2013
Kategori: Lojistik

DHL Supply Chain Türkiye, hayvan sağlığı ürünleri depolamak için Veteriner Temsilci Ecza Deposu ruhsatı alan Türkiye’nin ilk lojistik şirketi oldu. DHL, İlaç Takip Sistemi’ne geçildiği dönemde de 2 milyon Euro civarında değerindeki yaptığı yatırım ile karekod uygulama hattını kuran ilk lojistik şirketi olmuştu.





DHL 2013’e fiyat artışıyla girdi


Yayın: 14-01-2013
Kategori: Lojistik

DHL Express’den yapılan açıklamaya göre akaryakıt fiyatlarının yüksek olması gerekçesiyle taşımalar zamlı olarak yapılacak.





Dünya ekonomik merkezi Türkiye’den Çin-Hindistan’a kayıyor


Yayın: 28-02-2013
Kategori: Ekonomi Gündemi

DHL’nin bu yıl ikincisini yaptırdığı Global Connectedness Index 2012 araştırması Türkiye’nin çekiciliğinin arttığını ortaya koysa da dünyanın ekonomik merkezinin 2008 yılından bu yana Türkiye’den uzaklaştığını ve 2050 yılına yaklaşırken merkezin Çin-Hindistan sınırına yaklaşacağını öngörüyor.




2012’nin TOP 25 Forwarderı ne kadar taşıdı?



İlk 5’i sırasıyla DHL, Kuehne + Nagel, DB Schenker, Panalpina ve CEVA’nın paylaştığı TOP 25 Freight Forwarder listesinde 2012 yılında lider forwarderların taşıma hacimleri de ortaya kondu.




DHL Freight Almanya'yı kara ve demiryolunda büyütecek yeni CEO



Avrupa’da karayolu taşımacılığının güçlü firması DHL Freight, Jeroen Eijsink’i DHL Freight Almanya’ya CEO olarak atadığını duyurdu. 40 yaşındaki yeni CEO’nun şirketin karayolu ve demiryolu taşımalarını daha da güçlendirmesi bekleniyor.