e
Banner

Etiketler: lojistik



Yeni pazarlardaki rekabet gücümüzü lojistikten alacağız



Güçlü lojistik hizmetlerinin gıda sektörünün yeni pazarlara ulaşmasını sağladığını belirten Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Başkanı Şemsi Kopuz, “Gıda lojistiği yapan firmaların taşımacılık dışında, uygun lojistik hizmetleri vermesi, onları daha iyi yerlere taşıyacaktır. Lojistik avantajların, hedef pazarlara ulaşmadaki önemi göz ardı edilemez. Lojistik sektörü güçlü olmazsa, gıda sektörü yeni pazarlara hakim olmakta sıkıntı çeker” dedi.





3S Lojistik ‘Demir Ağlar’ için yatırım hamlesi başlattı



Söğütsen Seramik mamullerinin nakliyesi amacıyla Yıldızlar SSS Holding bünyesinde 2006 yılında kurulan 3S Lojistik A.Ş. hızlı büyüme grafiğini sürdürürken, müşterilerine hem karayolu hem de demiryolu taşımacılığında rekabetçi yapısı ve dinamik pazar anlayışı ile hizmet veriyor.





Koska lojistikte de ‘sanatını’ konuşturuyor



Geleneksel Türk Tatlı Sanatı’nın 105 yıllık temsilcisi Koska, bugün tüm dünyanın ağzını tatlandıran ürünlerinin lojistiğinde de aynı özen ve hassasiyeti gösteriyor.





Mobilyacılar ABD’deki ihracat bayrağını lojistik üsle yükseltecek


Yayın: 26-12-2012
Kategori: Lojistik

2023’te ihracat performansıyla globalde ilk beş arasına girmeyi hedefleyen Türk mobilya sektörü, dünyanın en büyük mobilya ithalatçısı olan ABD pazarına dört koldan nüfuz etmeye kararlı.





'Bölgesel lojistik master planları kaynak israfı'



Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Aymen, Türkiye'nin makro lojistik master planı hazırlanmadan, bölgelerin yaptıkları lojistik master çalışmalarının kaynak israfı olduğunu söyledi.





Türkiye taşımacılık tarihinin gerçekleri



Türkiye'de demiryolu, karayolu ve denizyolu taşımacılığında anlatılmayan gerçekler





Kemalpaşa Lojistik Köy inşaatı devam ediyor



2 bin kişiye iş imkanı sağlayacak, İzmir Kemalpaşa’da kurulan Lojistik Köy’ün alt yapı ve demiryolu çalışmalarına devam ediliyor.





Türkiye'deki lojistik köyler ve önemi



“Lojistik köyler nerede kuruluyor?”, “Ekonomiye katkısı ne olacak?” gibi soruların yanıtlarını bulabileceğiniz araştırma konumuzda, lojistik köylerin Türkiye’deki yapılanmasından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile gerçekleştirdiğimiz röportaja kadar merak ettiğiniz her şey bu yazımızda sizleri bekliyor.





Lojistik merkez Kars'a yapılacak


Yayın: 28-12-2012
Kategori: Lojistik

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, lojistik merkezin Kars’a yapılacağını belirtti.





Lojistik merkezle Asya'ya açılmak istiyorlar


Yayın: 31-12-2012
Kategori: Lojistik

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB), Trabzon'da kurulmasını istedikleri lojistik merkezle önümüzdeki dönemde Kafkasya, Orta Doğu ve Uzak Doğu'da yoğunlaşacağı tahmin edilen ticaretten daha fazla pay almak istiyor.