e
Banner

Etiketler: lojistik



Alışan Lojistik sanayiciyle kalite ve teknoloji çatısı altında buluşuyor


Yayın: 29-09-2012
Kategori: Lojistik

Güçlü teknolojik altyapısı ve uzman kadrosuyla sanayiciye iş süreçlerinin her aşamasında sunduğu entegre lojistik hizmetlerle ciddi avantajlar yaratan Alışan Lojistik başta kimya, FMSG, enerji olmak üzere Türkiye’de alanında söz sahibi birçok sanayi kuruluşunun tercihi olmayı sürdürüyor. 2011’de yurtdışı rotalarına Avrupa’nın yanı sıra CIS ve Ortadoğu ülkelerini de eklediklerini belirten Alışan Grup İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin, “2012 yılında üzerinde çalıştığımız projelere bağlı olarak söz konusu yeni coğrafyalarda etkinliğimizi artıracağız” diyor. 

 




Erdoğanlar hizmeti sanayicinin ayağına getiriyor


Yayın: 01-10-2012
Kategori: Lojistik

Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve güçlü acenta ağıyla birlikte ‘koşulsuz müşteri memnuniyeti’ prensibiyle yurtiçinde ve yurtdışında müşterilerinin çözüm ortağı olan Erdoğanlar Nakliyat, yeni yatırımlarla sanayicinin iş süreçlerini hızlandıracak.





Amaca ulaşmak için lojistikte hedefleri yüksek tutmalıyız


Yayın: 01-10-2012
Kategori: Lojistik

Sanayicinin rekabet gücünün artırılması açısından ihracat ve üretim noktalarının birbirine bağlanmasının çok önemli olduğunun altını çizen İstanbul Sanayi Odası Başkanı C. Tanıl Küçük, “Denizyolu, liman ve demiryolu bağlantıları ile entegre bir plan dahilinde, Kafkasya, Orta Asya ülkeleri, İran, hatta Çin’i ve Ortadoğu ülkelerini Avrupa’ya bağlayacak ulaşım ve lojistik altyapısını kurabilmeliyiz”  diyor.  

 




İzmir’den lojistikte topyekün seferberlik!



İzmir Ticaret Odası, sanayiden tarıma, turizmden inşaata, ulaşımdan tekstile kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren 70 bin üyesi ile İzmir ekonomisinin omurgasını oluşturuyor.





BALO'da isim değişti, Büyük Anadolu oldu


Yayın: 03-10-2012
Kategori: Lojistik
Etiketler: balo lojistik tobb

Yeni Türk Ticaret Kanunu’na göre Olağanüstü Genel Kurul’a giden BALO’nun ismi Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar AŞ olarak değişitirildi.




Sinema ve şov dünyasının lojistik akışı


Yayın: 04-10-2012
Kategori: Lojistik

Dev setler, gözalıcı sahneler, milyonları televizyon başına kilitleyen diziler ve büyük merakla, ilgiyle izlenen şovlar. Konusu, senaryosu, görsel efektleri, oyuncuları, gösterileri ile gündeme gelen beyaz perde ve şov dünyası aynı zamanda tonlarca ağırlıktaki ışıkları, sahne dekorları ve platoları ile dev bir lojistik süreç yaratıyor.





Sırmagrup lojistik kulvarında kendi gücüyle koşuyor



Su ve maden suyu sektörünün güçlü oyuncusu Sırmagrup lojistik kulvarında kendi gücüyle koşuyor





Sertrans depolamada bir adım öne taşıyor


Yayın: 04-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Yurtiçinde ve yurtdışında toplam 200 bin m2 açık ve 50 bin m2 kapalı alana sahip depolarıyla tekstil, otomotiv ve perakende sektörü başta olmak üzere birçok sektöre hizmet verdiklerini belirten Sertrans İhracat Direktörü Cengiz Ceylandağ,  depolarını müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına göre modelleyerek sektörlerinde fark yarattıklarını söylüyor.

 




Reysaş’tan gıda depolamada A sınıfı hizmet



Gıda taşımacılığı alanında Türkiye genelinde yaklaşık 12 bin noktaya makro ve mikro dağıtım hizmeti sunan Reysaş, A sınıfı kalitede depolarıyla birçok dev gıda firmasının lojistik partneri olmayı sürdürüyor.





İstanbul Modern'in Lojistik vitrini esnek ve yaratıcılıkla dizayn ediliyor


Yayın: 05-10-2012
Kategori: Lojistik

Oya Eczacıbaşı tarafından 2004 yılında kurulan ve Türkiye’de ilk özel modern sanat müzesi olan İstanbul Modern, kültür sanat alanında yenilikçiliğin vitrini olarak da görülüyor. Kurulduğu günden bugüne ulusal ve uluslararası birçok sergiye ev sahipliği yapan müzeye lojistik hizmet sunan şirketlerde tecrübe kadar esnek ve yaratıcı çözümler aranıyor.