e
Banner

Etiketler: keyline



KeyLine ‘Kuşak ve Yol’da aktör olmaya şimdiden hazır


Yayın: 26-08-2019
Kategori: Lojistik

Bu yıl 10. yılını kutlayan KeyLine, 170 milyon ton ticareti, 4.5 milyar nüfusu, 60 ülkeyi etkileyecek ve yeniçağı şekillendirecek Kuşak ve Yol Projesi’nde (Belt and Road Initiative – BRI) aktif olarak rol almaya hazırlanıyor. Bugün Çin – Avrupa hattında kapıdan – kapıya 22-25 günlük transit süreyle hizmet ürettiklerini belirten Dr. Kayıhan Ö. Turan, Çin – Türkiye arasında başlayacak kesintisiz ve düzenli taşımalarda da aktif olarak rol almayı hedeflediklerini söylüyor. 




KeyLine ‘Kuşak ve Yol’da iş hacmini artırıyor



170 milyon ton ticareti, 4.5 milyar nüfusu, 60 ülkeyi etkileyecek ve yeniçağı şekillendirecek Kuşak ve Yol Projesi’nde (Belt and Road Initiative – BRI) 2019 yılında ilk taşımalarını gerçekleştiren KeyLine, bu yılda kapıdan kapıya 22 gün gibi oldukça kısa bir sürede Shenzen-Tianjin adreslerinden aldığı yükleri Zhengzhou-  Liege/Genk terminalleri arasında demiryolu ile taşıyor ve Fransa Paris civarında nihai adresine teslim ediyor. Şirket ayrıca Xi’an – Köseköy arasında taşıma yapmaya hazırlanıyor. 




KeyLine’ın mottosu butik ve sürdürülebilir çözümler



Sektörde 11.  yılını geride bırakan KeyLine, lojistiği oluşturan sekiz öğeyi kapsayan hizmet ağıyla, müşterilerinin beklentilerini karşılayan butik ve sürdürülebilir lojistik hizmetler üretiyor. Dr. Kayıhan Ö. Turan, KeyLine’in müşterileriyle sürdürülebilir ilişkiler kurduğunu ve gücünü de yüksek müşteri memnuniyetinden aldığını söylüyor. 




KeyLine konteyner krizini demiryoluyla aşıyor


Yayın: 28-07-2021
Kategori: Denizyolu

Çin ithalat taşımalarında önemli oranda artan denizyolu navlunlarının demiryoluna talebi arttırdığını belirten KeyLine Kurucu Ortağı Dr. Kayıhan Ö. Turan, firma olarak son üç yıldır Çin’den Polonya, Çekya, Belçika, Fransa’ya sundukları demiryolu hizmet ağına Temmuz ayında Çin-Slovenya güzergâhını da eklediklerini, 2021 yılı bitmeden Çin-Türkiye hattında da bu hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi. 




KeyLine, intermodal demiryolu hizmet ağına Tacikistan’ı da ekledi


Yayın: 24-09-2021
Kategori: Demiryolu

Çin ithalat taşımalarında önemli oranda artan denizyolu navlunlarının demiryoluna talebi arttırdığını belirten KeyLine Kurucu Ortağı Dr. Kayıhan Ö. Turan, son üç yıldır Çin’den Polonya, Çekya, Belçika, Fransa, Slovenya’ya sundukları demiryolu hizmet ağına Ağustos ayında Tacikistan güzergâhını da eklediklerini, 2021 yılı bitmeden Çin-Türkiye hattını devreye alacaklarını açıkladı. 




KeyLine geleceğe dijitalleşerek hazırlanıyor


Yayın: 22-06-2022
Kategori: Lojistik

Dört adet treyler yatırımı ile Türkiye-Slovenya arasında düzenli karayolu seferlerine başlayan KeyLine, dijitalleşme alanında da ciddi adımlar atıyor. KeyLine kurucu ortağı Dr. Kayıhan Özdemir Turan, dünyanın her noktasından sunulan ürün takip sistemi imkanı IoT ile insanı aradan çıkaran süreç yönetiminin ve hızın KeyLine için gelecekte fark yaratan unsurlar olacağını söyledi. 




KeyLine 2023’te yatırımlarına devam edecek



KeyLine, Mart 2022’de başladığı mega yarı romörk yatırımlarına devam ediyor. Bu yatırımın, butik hizmet anlayışlarının en önemli göstergesi olduğunu vurgulayan KeyLine kurucusu Dr. Kayıhan Özdemir Turan, “Karşılıklı güvene dayalı ve uzun süreli iş birliğini öngören bu tarz projelere yatırım yapmaya ve müşterilerimizin uzun soluklu lojistik iş ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi. 




Cumhuriyet değerleri ile hizmet vermeye devam ediyoruz


Yayın: 26-10-2023
Kategori: Lojistik

Dr. Kayıhan Özdemir Turan - KeyLine kurucusu ve Genel Müdürü