e
Banner

Etiketler: depolama



Yurtiçi Lojistik’ten %55’lik büyüme



Sektöründeki öncü firmalar ile uzun dönemli yeni kontratlara imza atan Yurtiçi Lojistik, 2012 yılında bir önceki yıla göre 55% büyüme kaydetti.




GYO'da rating alan ilk firma: Reysaş GYO


Yayın: 29-03-2013
Kategori: Depolama - Antrepo

JCR Eurasia Rating, Reysaş GYO’yu "ulusal düzeyde yatırım yapılabilir" kategorisinde değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu' nu A+ (Trk) olarak onayladı.




GEFCO 5 uzmanlıkla ciroyu katladı



Gefco, beş temel uzmanlık alanı etrafında yapılanan gelişme planıyla 2012 cirosunu 3.6 milyar avroya ulaştırdı. Bu uzmanlık alanları: Karayolu Taşımacılığı, Deniz ve Havayolu Taşımacılığı, Depo Hizmeti ve Yeniden Kullanılabilir Ambalajlama, Bitmiş Araç Lojistiği, Gümrük ve Vergi Müşavirliği.




Depoların verimsiz iş akışı kaybı: 2.899 saat/yıl



Dünyada mobil iş çözümleri sektörünün önde gelen kuruluşlarından Intermec tarafından yapılan araştırma, verimsiz iş süreçlerinin ve depoların karşılaştıkları zorlukların gerçek maliyetini ortaya koydu.




BD Depolama ‘müşteriye özel’ çözümler sunuyor


Yayın: 19-12-2013
Kategori: Depolama - Antrepo

Kurdukları altyapı ve esnek kullanım kolaylığı sağlayan yazılımla, e-ticaret sektörünün farklılaşan dinamiklerine, yoğun giriş ve çıkış hareketlerine uyum sağlayıp, ihtiyaçlarına hızla cevap verebildiklerini belirten BD Depolama Genel Müdürü Uğur Evcil, bu alanda müşteriye göre modellenen çözümleriyle örnek uygulamalara imza atacaklarını söylüyor. 




Dow Türkiye, tedarikçilerine global kimlik kazandırıyor



Hizmet aldıkları lojistik firmalarını belirlemede en büyük kriterlerinin “CDI-T” ve“SQAS” olduğunu belirten Dow Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü Ümit Parlak, “Tedarikçilerimizden global standartlarda hizmet bekliyor, hatta lokal firmalara know how desteği sunarak onların da çıtasını yükseltiyoruz” diyor. 




DGM Türkiye, tehlikeli madde taşımacılığına profesyonellik kazandırıyor



Eğitim, paketleme ve danışmanlık faaliyetleri ile tehlikeli maddelerin lojistik süreçlerinde oluşan her türlü hizmet ihtiyacını karşılayan DGM Türkiye, ADR sürecinde ciddi bir misyon üstlenmeyi hedefliyor. DGM Türkiye Eğitim ve Operasyon Direktörü Göksu Aktuğ Kaya, tehlikeli madde yönetim hizmeti sunmakla kalmayıp, bu alanda bir profesyonelleşme yaratmayı hedeflediklerini söylüyor. 




Batu Lojistik yeni depo yatırımını Gebze’de gerçekleştirdi



Gebze deposunu hizmete açan Batu Lojistik 12.500 m²’si kapalı olmak üzere toplam 20.000 m²’lik bir alanda hizmet vermeye başladı. 




CEVA tekstil lojistiğinde varlığını güçlendiriyor


Yayın: 01-08-2014
Kategori: Lojistik

2013’ü büyümeyle kapatan ve önümüzdeki üç yıl içinde cirosal anlamda Türkiye’nin ilk 100 şirketinden biri olmayı hedefleyen CEVA Türkiye, müşteri ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarladığı özel lojistik çözümleriyle tekstil lojistiğinde müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor.




LC Waikiki 27 ülkede 35 nakliyeciyle çalışacak


Yayın: 01-08-2014
Kategori: Tekstil

2023 yılında Avrupa’nın en başarılı 3 giyim perakendecisinden biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, bunun altyapısını oluşturmak için adeta global bir lojistik firması gibi çalışıyor.