e
Banner

Etiketler: lojistik



Ford yeni Transit’lerle 90 ülkede efsaneleşecek


Yayın: 12-09-2012
Kategori: Otomotiv

Ford dünyasının ticari araç üssü olma konumunu pekiştiren Ford Otosan, “Ticari Araçta Yatırım Yılı” olarak ilan ettiği 2011 yılının meyvelerini toplamaya başlıyor.





Avea lojistik sektörünün rotasını mobil teknoloji ile belirliyor



Avea mobil teknoloji ile data, ses, roaming, mesajlaşma, akıllı telefonlar, makineler arası iletişim gibi bir çok telekomünikasyon yeniliğini özel olarak lojistik sektörüne entegre etme girişiminde. 




Lojistik Sektöründe Devlet Teşvikleri


Yayın: 13-09-2012
Kategori: 10 Soruda

10 sorunun bu haftaki konuğu İstanbul Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Bülent Balyemez





Datateknik entegre çözümleriyle Lojistik süreçleri hızlandırıyor


Yayın: 13-09-2012
Kategori: Lojistik
Etiketler: datateknik lojistik

Datateknik, perakende ve lojistik sektörünün bilgi teknolojileri ihtiyaçlarını, uzman ve tecrübeli kadrosuyla doğru ve zamanında analiz ederek, maliyet etkin, verimli ve geleceğe odaklı çözümler hazırlayarak karşılıyor.





Lojistik sektörünün rotasını Mobil Teknolojiler belirliyor


Yayın: 28-09-2012

Lojistik sektörü doğası gereği yoğun bilgi birikimi ve tecrübe gerektiren, değişim ve rekabetin fazla olduğu bir sektör. Kullanılacak teknoloji, geliştirilen yazılımlar ve verilen hizmetler hem çok etkin hem de maliyet açısından rekabetçi olmak zorunda. İşletmelerin lojistik alanda gelecekte olabilecek gereksinimleri göz önüne alarak, donanım kazanması, gelişen mobil teknolojilerin desteği sayesinde mümkün oluyor.

 




Danone gıda lojistiğinde çevrecilikten ödün vermiyor


Yayın: 15-09-2012
Kategori: Gıda
Etiketler: danone lojistik

Yıllık 200 bin tonun üzerinde taşıma gerçekleştirdiklerini belirten Danone Lojistik ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Onur Karaaslan, “Tedarik zinciri süreçlerini sektörün uzman lojistik firmaları ile tasarlayarak yürütüyoruz. İş güvenliği, işçi sağlığı ve karbon ayak izi gibi etkenler kontratlarımızda vazgeçilmez başlıkları oluşturuyor. Dolayısıyla ortalama taşıma maliyetlerine göre daha yüksek bir maliyetle karşılaşıyoruz” dedi.  





Lojistik Merkezler


Yayın: 15-09-2012
Kategori: Bir Bakışta

Temmuz 2012 itibariyla lojistik sektörüne düşük maliyetli, daha hızlı ve güvenli hizmet sunma imkanı yaratacak lojistik merkezleri mercek altına aldık.




Lukoil lojistik hizmetlerini müşteri odaklı yönetiyor



Taşıma sürecini dış kaynak kullanarak yürüten Lukoil, lojistik hizmetlerini müşteri odaklı kriterlere göre yönlendiriyor. 





İnşaat malzemeleri ve lojistiğin yolu büyümede kesişecek


Yayın: 15-09-2012
Kategori: İnşaat

Son 5 yılda ortalama civarında büyüyen inşaat malzemeleri sektörü 2012 yılına da güçlü hedeflerle giriyor. 




Baymak büyümede lojistiği arkasına alıyor


Yayın: 15-09-2012
Kategori: Lojistik

Isıtma ve soğutma sektörünün önde gelen temsilcilerinden Baymak, yeni yatırımlarla büyümesini kesintisiz sürdüren şirketler arasında yer alıyor.