Banner


Aktur, ilk Renault Trucks araçlarını teslim aldı
Aktur Uluslararası Taşımacılık, Renault Trucks T 520 yüksek kabin çekicileri tercih eden lojistik firmaları arasına katıldı. 
 




Renault TrucksAktur Uluslararası Taşımacılık, filosuna ilk Renault Trucks T 520 yüksek kabin çekicilerini kattı. Aktur Uluslararası Taşımacılık, 2019 yılında Renault Trucks’ın düzenlediği Optifuel Challenge yarışmasında Türkiye birincisi olmuş ve ülkemizi Lyon, Fransa’da düzenlenen dünya finalinde temsil etmişti. Yakıt tasarrufu ve ekonomik sürüşe odaklanılan yarışma sırasında da araçları deneyimleme şansını yakaladıklarını belirten Aktur Uluslararası Taşımacılık firma sahibi Şehvent Aktoğ; “Mersin'de son yıllarda Renault çekicilerin sayısında büyük bir artış yaşanıyor. Araçları kullanan meslektaşlarımızdan aldığımız olumlu yorumları değerlendirdiğimizde aracı biz de deneyimlemek istedik. Özellikle Mersin’de gelişmiş Renault Trucks satış sonrası hizmetlerinin biz de dahil uluslararası nakliye firmalarının takdirini kazandığını söyleyebilirim” şeklinde açıkladı.  
 
Koronavirüs krizi dolayısı ile yatırımlarının bir kısmını ertelemek durumunda kaldıklarına değinen Şehvent Aktoğ; “Yaşanan süreçten dolayı biraz daha temkinli ilerlemeye çalışsak da tabi ki yatırımlarımızı tamamen durmuyor. Bir noktada işlerimiz devam ediyor. Bu nedenle başlangıç olarak iki çekici yatırımı yaptık. Yeni Renault Trucks araçlarımızın yakıt tasarrufunu filomuzdaki diğer marka çekiciler ile önümüzdeki 6 aylık süreçte karşılaştırmasını yapacağız” diye belirtti. 
 
Aktur Uluslararası Taşımacılık’ın bölgedeki uluslararası lojistik alanındaki lokomotif firmalardan biri olduğunu belirten Renault Trucks yetkili bayi Erman Ticari Araçlar’ın Genel Müdürü Emrah Deniz; “Aktur’un Renault Trucks’ın sunduğu yakıt tasarrufu ve sürüş konforunu deneyimleyecek olmalarından çok memnunuz. Kısa sürede araçlarımızın toplam sahip olma avantajlarını gözlemleyeceklerine eminiz” diye belirtti. 
 
Nakliyede artan giderler ve yüksek rekabet ile birlikte navlunların düştüğü bir dönemde tasarrufun büyük önem taşıdığının altını çizen Emrah Deniz; “Bu noktada Renault Trucks'ın öne çıkan yakıt tasarrufu ve toplam sahip olma maliyeti avantajları müşterilerimizin tercihlerinde etkili oluyor. Tasarrufa, Renault Trucks T520 çekicilerin yüksek kabin konforu ve 520 beygir gücü de eklendiğinde hem firma sahipleri, hem de şoförler için tatmin edici bir sonuç ortaya çıkıyor” dedi. 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat