Banner


Goodyear, kamyon şoförleriyle buluştu
Kamyon şoförlerinin yol arkadaşı Goodyear, “Dünyanın yükünü birlikte çekmeye geliyoruz!” diyerek bu yıl yine Türkiye yollarına çıktı. Goodyear, Edirne’de kamyon şoförleriyle bir araya geldi.




goodyearDünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, “Yol Arkadaşım” etkinliği çerçevesinde kamyon şoförlerine  “Dünyanın yükünü birlikte çekmeye geliyoruz kaptan” diyerek 34 ilde bir araya geliyor. Goodyear tarafından 3. kez düzenlenen ve geleneksel hale gelen etkinliğin amacı kamyon şoförlerinin ihtiyaç duyduklarında yanlarında olduklarını vurgulamak.

Edirne Keşan ve Uzunköprü Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nde Goodyear yöneticilerinin katılımıyla yapılan etkinlikte Goodyear yetkilileri, kamyon lastiklerindeki yenilikler, yeni ürünler ve kampanyalar ile ilgili katılımcıları bilgilendirdiler. Bu etkinlikler içinde ödüllü yarışmalar yapıldı, kamyon şoförleri arasından Goodyear lastiklerini test edecek marka elçisi seçildi. Sosyal sorumluluk anlayışı içinde uzman diyetisyen eşliğinde kaptanların vücut kitle endeksi ölçüldü ve sağlıklı yaşam konusunda tavsiyelerde bulunuldu.

Goodyear Ticari Lastikler Pazarlama Müdürü Faruk Uslu, “Bu yıl Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine 34 şehre gidiyoruz. Goodyear olarak ‘Yol Arkadaşım’ aktivitemizde amacımız, kamyoncu dostlarımızı yeni ürün ve hizmetlerimiz konusunda bilgilendirmek, onlara yeni kampanyalarımızı duyurmak. Ayrıca bir araya geldiğimiz kaptanlarımızdan bizden neler beklediklerini öğrenme, ihtiyaçları doğrultusunda onlara hizmet verme şansına kavuşuyoruz” dedi. 

Kooperatifleri ziyaret edecek olan Goodyear yetkilileri, 26 Haziran 2013’e kadar sürecek olan etkinliklerde Tekirdağ ve Edirne’den başlayarak, Kırklareli, İzmit, Bursa, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Manisa, Uşak, Manisa, İzmir, Muğla, İzmir, Isparta, Antalya, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, Şırnak, Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ, Malatya, Sivas, Trabzon, Ordu, Amasya, Kırıkkale, Kastamonu, Bartın, Düzce, Bolu, Sakarya, Yalova gibi Türkiye’nin dört bir yanındaki illerde kamyoncu dostları ile buluşuyor.

Goodyear al, beğenmezsen paran iade

Ayrıca “Yol Arkadaşım” aktivitesine katılan kamyon şoförlerine para iade garantisi sertifikaları dağıtılacak. “Şimdi Goodyear al, beğenmezsen paran iade” mesajıyla yapılan kampanyada lastiğin satın alınmasından itibaren 3 ay içinde yüzde 20’den az aşınmış olması kaidesiyle iade edilmesi imkanı sağlanıyor. Kampanya aktivitenin devam edeceği 30 Haziran 2013 tarihine kadar sürecek.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat