Banner


Atom Lojistik, filosuna 16 adet Tırsan Treyler ekledi
Tırsan, salgına karşı gerekli tüm önlemleri alarak fiziki teslimat törenlerine yeniden başladı. Uluslararası taşımacılıkta Türkiye’nin önde gelen firmalarından Atom Lojistik, araç yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 16 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler ekledi.




TırsanGüvenilir lider Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği verimlilik odaklı ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Türkiye’nin ilk online teslimat törenine imza atan Tırsan, salgına karşı gerekli tüm önlemleri alarak fiziki teslimat törenlerine yeniden başladı. Türkiye ile Avrupa arası taşımacılık hizmeti sunan İzmir merkezli Atom Lojistik, tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak filosuna 16 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler ekledi. Böylece, Atom Lojistik’in filosuna kattığı Tırsan araç sayısı 400’e yaklaştı. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Atom Lojistik CEO’su Hasan Kavcı, İstanbul Bölge Direktörü Ece Taner Murt ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.
 
“Filoda Öncelikli Tercihimiz Olan Tırsan ile 2020’de Yeni Bir İş Birliği Daha Planlıyoruz”
Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Atom Lojistik CEO’su Hasan Kavcı, “Müşteri memnuniyetini eksiksiz sağlayan bir firma olan Tırsan, tüm iş süreçlerimizde bizi destekliyor, ihtiyaç duyduğumuz tüm çözümleri en hızlı şekilde karşılıyor. Filomuzda 382 adet Tırsan araç bulunuyor. Filomuzdaki araçlardan çok memnunuz. Tırsan araçlarının, sağlamlığı, düşük işletme maliyeti ve yüksek ikinci el değeri ile firmamız için en doğru tercih olduğuna inanıyoruz. Bu yıl içerisinde Tırsan ile 35 araçlık yeni bir iş birliği daha planlıyoruz. Tırsan, yaygın servis ağı ve satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratan bir firma. Köklü iş birliğimizi ileriki yıllarda da güçlenerek artırmaya devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.
Şirketin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Kavcı, 2013 yılında İzmir’de kurulan Atom Lojistik’in başta Almanya olmak üzere, Hollanda, Belçika, Avusturya ve İsviçre’ye karayolu ile parsiyel, komple araç taşımacılığı ve lojistik hizmet sunduğunu söyledi. Atom Lojistik, karayolunun yanı sıra denizyolu, havayolu ve demiryolu taşımacılık hizmeti de sunuyor. Otomotiv, tekstil, gıda ve sağlık alanında uzmanlaştıklarını belirten Hasan Kavcı, İzmir’de 3.000 m2 depolama alanlarının yanı sıra 13.000 m2 antrepoları bulunduğunu ifade etti.
 
“Son Teknoloji Çözümlerimizle Müşterilerimizin Operasyonlarını Daha Kolay ve Verimli Hale Getiriyoruz”
Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, konuşmasında Tırsan’ın fiziki teslimat törenlerine yeniden başladığını belirterek, “Salgın sonrası Türkiye’de bir ilke imza atarak teslimat törenlerini online’a taşımış ve video konferans sistemi üzerinden yapmaya başlamıştık. Sosyal mesafe başta olmak üzere Covid-19’a karşı gerekli tüm önlemlerimizi alarak fiziki teslimat törenlerine yeniden başlıyoruz. Bu kapsamda ilk teslimatı da Atom Lojistik ile gerçekleştiriyoruz” dedi.
Erkoç, Atom Lojistik ile yeni bir iş birliğine imza atmaktan duydukları memnuniyeti vurgulayarak, şunları kaydetti: “Türkiye’nin güvenilir lideri Tırsan olarak, ödüllü Ar-Ge merkezimizde müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda son teknoloji ürünler geliştiriyoruz. Aldığımız uluslararası ödüllerle mühendislik alanındaki başarılarımızı taçlandırmaya devam ediyoruz. Sunduğumuz son teknoloji çözümlerimizle müşterilerimizin operasyonlarını daha kolay ve verimli hale getiriyoruz. Araçlarımızın üretiminden, satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçlerde 7/24 müşterilerimizin yanındayız. Atom Lojistik’in filo yatırımında yine Tırsan’ı tercih etmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz ve iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz.”



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat