Banner


Iveco'dan çok renkli çekici teslimatı
IVECO Denizli yetkili satıcısı Şahinler 13 adet S-WAY çekiciyi teslim etti.
 




IvecoIVECO Denizli yetkilici satıcısı ve servisi Şahinler Otomotiv tarafından Denizli’nin taşımacılıkta önde gelen firmalarından Günay Nakliyat’a farklı renklerde 13 adet S-WAY AS440S48 T/P çekici teslimatı gerçekleştirildi. 
2020 yılı Şubat ayında Türkiye lansmanını yaptığı S-WAY ağır vasıta ürün gamı ile Türkiye’de pazar payını arttıran IVECO, yetkili satıcısı Şahinler Motorlu Araçlar aracılığıyla Denizli’nin önde gelen nakliye firmalarından Günay Nakliyat’a 13 adet S WAY teslim etti. 
Şahinler’in Denizli’deki tesisinde gerçekleşen törene Günay nakliyat firma sahipleri Günay Kökçü ve Adem Kökçü’nün yanı sıra IVECO Ege Akdeniz bölge satış müdürü Cenk Demir, Şahinler yönetim kurulu başkanı Ali Şahin, Şahinler yönetim kurulu üyesi Burak Şahin ve Şahinler satış müdürü Fikri Kanat katıldılar. 
 
Törende söz alan Günay Kökçü:
 
“IVECO ile 2016 yılında 10 adetlik yatırımla başlayan işbirliğimiz bugün 13 adetlik yatırımla bir kere daha perçinlendi. 5 senedir sorunsuz bir şekilde kullandığımız araçlarımız sayesinde operasyonel maliyetlerimizi hatırı sayılır derecede düşürdük. Dolayısıyla yeni yatırımımızda da ilk tercihimiz IVECO oldu. Kendileriyle yaptığımız görüşmelerde de mutabık kalınca yeni araçlarımızı sipariş ettik. Yeni S-WAY ile birlikte filomuzu hem gençleştirmiş hem de güçlendirmiş olduk. İşbirliğimizin uzun seneler devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.
 
Araçların teslimi sırasında söz alan Ali Şahin:
 
 “Yeni S-WAY ürün gamımız ile artık yeni müşterilere daha kolay ulaşırken eski müşterilerimizin memnuniyetini daha da arttırıyoruz. Günay Nakliyat’a tekrar teslimat yapmak bu nedenle bizim için önemlidir. Bu vesileyle yeni yatırımında tekrar markamızı tercih eden Günay Nakliyat’a S-WAY araçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Uzun yıllardır bayilik faaliyetlerini yürüttüğümüz IVECO ile bölgemizde Denizli merkezli olarak her zaman müşterilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Uzman ekiplerimizle hem satış hem de satış sonrası konularında hızlı aksiyon gösterip müşteri ihtiyaçlarını ve taleplerini kısa sürede yanıtlıyor olmamız bizi ve markamızı rakiplerimize göre bir adım öne çıkartıyor. Çıtamızı aşağıya düşürmeden tüm müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat