Banner


Hollandalı Idealogistics Verhoeven Tırsan'ı tercih etti
Avrupa’nın önde gelen değerli kargo taşımacılarından Hollandalı Idealogistics Verhoeven, tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak filosuna 10 adet Talfix® donanımlı Talson TGM Yüksek Güvenlikli Kutu treyler ekledi.




TırsanAvrupa’nın öncü kutu treyler üreticisi Talson, lojistik firmalarının öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Avrupa’nın önde gelen değerli kargo taşıyıcılarından Hollandalı Idealogistics Verhoeven, yüksek standartlarda güvenli taşıma için tercihini yine Talson’dan yana kullanarak, filosuna 10 adet Talfix® donanımlı Talson TGM Yüksek Güvenlikli Kutu treyler ekledi. Böylece, firmanın filosundaki Talson araç sayısı 150’ye ulaştı.
 
“Talson Araçları Sayesinde Güvenli ve Verimli Taşıma yapıyoruz”
Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Idealogistics Verhoeven CEO’su Louis Bardoel, Talson araçlarının sağlamlığına ve sunduğu avantajlara vurgu yaparak, “Treyler filomuzun yaklaşık yüzde 90’ı Talson araçlarından oluşuyor. Sağlamlığı ile ön plana çıkan Talson araçları, değerli kargolarımızın güvenli bir şekilde taşınmasını sağlıyor. Talson treylerler, çift katlı yük taşıma özelliği sayesinde daha fazla kapasite ve farklı kombinasyonlar oluşturma avantajı sunarak taşımalarımızın daha verimli hale gelmesini sağlıyor. Çift katlı yük taşıma özelliği sayesinde yasal zorunluluklar konusunda da sorun yaşamıyoruz. Idealogistic Verhoeven olarak Talson ile 10 yılı aşkın bir iş birliğimiz var. Bu iş birliğimiz sonucunda Talson treylerlerinin uzun süre dayanıklı olduğunu bizzat deneyimledik. Kullandığımız araçlar, tek veya çift vardiyaya bağlı olarak yılda 130.000 ile 230.000 kilometre arası yol kat ediyor” açıklamasında bulundu.
 
TAPA (Transported Asset Protection Association – Taşınan Değerli Ürünlerin Korunması Birliği) sertifikasına sahip olan Idealogistic Verhoeven, ayrıca TSR-I sertifikasına ve depolama alanı olarak kullandığı tesisler için de FSR-A sertifikasına da sahip. Bardoel, "Bağımsız kuruluşların, hem depolama tesislerinde hem de taşıma operasyonlarında en yüksek standartları karşıladığımızı onaylaması, müşterilerimiz için sürekli bir güvence anlamını taşıyor. Bu kapsamda uluslararası standartları eksiksiz karşılayan Talson, bizim için vazgeçilmez bir iş ortağı. Talson araçlarına güvenimiz tam” dedi.
 
Talson TGM Yüksek Güvenlikli Kutu Treyler Özellikleri
Talson TGM Yüksek Güvenlikli Kutu treyler, çok amaçlı alüminyum yan panelleri Talfix® ile tekstil taşımacılığında devrim yarattı. Üzerinde 10 binden fazla yük sabitleme ve askı çubuğu takılabilecek slot bulunan Talfix® paneller; yük sabitleme sistemi ve çift kat olarak da kullanılmaktadır. Talson’un kendinden destekli üst yapısı ve galvanizli hafif şasisi daha fazla yükleme kapasitesi sağlarken, TGM Yüksek Güvenlikli Kutu en zorlu koşullarda dahi sağlamlık ve güvenilirliği ile öne çıkmaktadır. Talson TGM Yüksek Güvenlikli Kutu, değerli kargoların taşınmasında gerekli güvenlik özellikleri ile de alıcıların ilgisini çekmektedir.



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat