e
Banner


Ford Transit ailesinin yeni üyeleri Türkiye yollarında

Sınıfının jenerik ismi olan Transit ailesi genişlemeye ve pazara uygun ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor.





fort_transit.jpg

Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilen ailenin yeni üyeleri Transit Custom ve Tourneo Custom modelleri düşük kullanım maliyeti ve dayanıklılığı ile dikkat çekerken, ticari araçlarda da teknolojiyi yeniden tanımlıyorlar.

Ford’un efsanevi ticari aracı Transit ürün ailesinin yeni üyeleri Transit Custom ve Tourneo Custom modellerinin satışına başlandı. Minibüs, van ve kombi gövde tipleri ve geniş donanım seçenekleri bulunan yeni ürün ailesi, Transit’in dayanıklılık ve sağlamlık mirasını korurken, aynı başarıyı ileriye götürmeyi hedefliyor. Ford Otosan mühendisleri tarafından kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirilen Transit Custom ve Tourneo Custom modellerinde lüks, teknoloji ve ileri güvenlik sistemleri ön plana çıkıyor.


Yenigün: Türkiye’deki liderliğimizi pekiştirecek

Transit Custom ve Tourneo Custom’ın tanıtımının yapıldığı basın test sürüşünde bir konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Ford markasına yeni bir segmentin kapılarını aralayan ve bu sayede markamızın Türkiye’deki liderliğini pekiştirecek olan Tourneo Custom ve ‘2013 Yılın ticari Aracı’ seçilen Transit Custom modellerimiz bizi gururlandırıyor” dedi. Ford Otosan’ın, Ford markasının ticari araç üretiminde önemli bir üs olduğunu da belirten Yenigün, Transit projesine ayırdıkları 630 milyon doların yaklaşık yarısıyla hayata geçirdikleri Transit Custom ve Tourneo Custom projeleri için yan sanayide de 150 milyon dolar yatırım yaptıklarını açıkladı.

 

Özüner: Teknolojiyi demokratikleştiriyoruz

Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner ise marka ürünlerin inovatif, sınıf lideri teknoloji ve çekici tasarıma sahip olmalarının yanı sıra Ford Otosan olarak Türkiye özelinde müşteri memnuniyetinde de öncü olduklarını aktardı. “Ford ve Ford Otosan olarak teknolojiyi demokratikleştirmeye devam ediyoruz” diyen Özüner, Transit Custom ve Tourneo Custom modellerinin Ford SYNC, Şerit Takip Sistemi, Dinamik Tork Kontrolü, Otomatik Start/Stop, ESP, Yokuş Kalkış Sistemi, Aktif Devrilme Kontrolü, Yüke Duyarlı Kontrol, Aktif Savrulma Kontrolü, Akıllı Şarj Sistemi, Gelişmiş Akü Yönetimi Sistemi, geri görüş kamerası gibi segmentlerinde öncü donanımlarla satın alabildiğini belirtti.


Geleneksel transit özelikleri:
Düşük kullanım maliyeti ve dayanıklılık

Transit Custom ve Tourneo Custom, 2.2 litre geliştirilmiş Duratorq TDCi dizel motoru ile sınıfının en düşük yakıt tüketimine sahip. 100PS, 125PS ve 155PS’lik güç versiyonlarıyla sunulan bu yüksek torklu ve iyi tepki veren motor, Euro 5 normunu karşılayan araçlarda standart olarak Otomatik Start/Stop sistemi ile birlikte sunuluyor.

Ayrıca zengin donanım ve motor seçenekleri ile Türk otomobilseverlerin tüm beklenti ve ihtiyacını karşılıyor. Van Trend, Kombi Trend ve Kombi Deluxe versiyonlarına sahip Transit Custom’ın Trend versiyonunda ESP ve Dinamik Tork Kontrolü, elektrikli yan aynalar, yol bilgisayarı, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon gibi donanımlar standart olarak yer alıyor. Trend, Titanium ve Titanium Plus donanım seçeneklerine sahip Tourneo Custom’ın giriş seviyesindeki Trend versiyonunda ise Ford SYNC, perde ve yan havayastıkları, ön ve arka park sensörü, önden ve arkadan üflemeli klima, entegre yan perdeler ve karartılmış arka camlar, yatabilen arka koltuklar, ısıtmalı ve bel destekli sürücü koltuğu, 16 inçlik alüminyum jantlar ve halı taban kaplaması gibi özellikler standart olarak bulunuyor.

 

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat