e
Banner


Taşımacılar ADR’li tankerde Serin diyor

Serin Treyler, Mersin’in önde gelen firmalarından Ataş Akaryakıt’a ve  Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Fatih Bozdemir’e bir Adet ADR’li Tanker Treyler ve  bir adet Man TGS 18400 ADR’li çekici teslim etti.





serin_treyler.jpg

1 Ocak 2013 tarihinde yürürlüğe girecek ADR yönetmeliği ile ADR’li ürünlere olan ilgi artıyor. Treyler sektöründe taşımacıların çözüm ortağı olan Serin Treyler’in ADR’li tankeri hem kurumsal firmaların hem de bireysel firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Serin’in 5 ayrı ürünü aynı tankerde taşımasını sağlayan 5 gözlü ve 34 bin litre taşıma kapasitesine sahip ADR’li tankeri en çok tercih edilen ürünlerin başında yer alıyor.

 

Ataş Akaryakıt Serin’den vazgeçmiyor

Merkezi Mersin’de bulunan Ataş Akaryakıt Taş. Ltd. Şti. iki adet 5 gözlü ADR’li Tanker treyleri Serin Treyler’in merkez fabrikasında düzenlediği törenle teslim aldı. Teslimatla ilgili söz alan Ataş Akaryakıt Yön. Kurulu Başkanı Ramazan Beyhan filosunda 5 adet Serin Marka ADR’li  tankerlerinin olduğunu belirterek “ Biz Ataş Akaryakıt olarak güvenliğe son derece önem veren bir firma olduğumuz için, bu güvenliği sağlayacak araçlarla taşımacılık yapmak zorundayız. Buna bağlı olarak Serin ile uzun yıllardır çalışmaktayız. Şimdiye kadar almış olduğumuz tüm tankerlerden her yönü ile memnun kaldığımız için bu yatırımızda da Serin’i tercih ettik. Kendilerine şimdiye kadar bize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Serin Treyler Yönetim Kuru Üyesi Sayın Recep Serin ise “Türkiye’nin taşımacılık sektöründeki en önemli yasal standartların başına gelen ADR, artık Türkiye’de uygulanmaya başlayacak.  ADR hem insan hayatına hem çevreye karşı önemli bir sorumluluğumu temsil ediyor. Serin Treyler olarak uluslar arası standartları karşılayan ürünlerimizin Türkiye’de de tercih edilmesi ve kullanılması bizleri son derece memnun ediyor. Burada sadece alan ve satan değil Türkiye kazanıyor. Trafikte ADR’li tankerler sayesinde daha güvendeyiz. Kamuoyunun bunu bilmesini isterim. Ayrıca Ataş Akaryakıt firmasını da bu hassasiyetinden dolayı kutlarım. Serin Treyler olarak, diğer ürünlerimizde olduğu gibi nakliyecinin gerçek ihtiyaçlarına en verimli şekilde yanıt vermeyi sürdüreceğiz.” dedi.

 

Fatih Bozdemir Serin ve Man ikilisini tercih etti

Afyonkarahisar da taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Sayın Fatih Bozdemir 1 Adet ADR’li Tanker Treyler  ve  1 adet Man Tgs 18400 Adr’li Çekici teslim aldı. Çekici ve Tanker yatırımında  Serin Man’ı tercih etmesinin sebebinin kaliteye ve güvenliğe önem veren bir marka olmasını örnek gösteren Bozdemir “ Serin ve Man  sektörlerinde kendilerini, kaliteli üretimleriyle ispatlamış  iki ünlü marka.  Bu iki kaliteyi tek bir yerden almak ise bizim için büyük bir avantaj. Kendilerine bu imkanlarını bize sunduklarından dolayı teşekkür ederim.”dedi.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat