e
Banner


Davies Turner Başkanı Stephenson’dan Ekol’e övgü
Ekol Lojistik’in intermodal hizmetleri ve Ahmet Musul yönetimindeki Ekol ekibi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Davies Turner Başkanı Philip Stephenson ‘Ahmet Musul ve ekibini tanıyan herkes, Musul’un vizyoner kişiliğini ve ekibinin işlerine tutkuyla bağlı olduğunu görecektir. Ekol ile ortak sunduğumuz hizmetler, bu ticareti geliştirmeyi sürdürecek kapasite ve kaynağa sahip olduğumuzu sektöre göstermektedir’ diyor.




davies_turnerTürkiye pazarının kendileri için önemini 45 yıl önce keşfeden İngiltere merkezli lojistik şirketi Davies Turner, İngiltere-Türkiye hattında yürüttüğü multimodal taşımaları daha ‘yeşil’ hale getirmek için Ekol Lojistik ile işbirliğini sürdürüyor. Davies Turner, uzun yıllardır işbirliği yaptığı Ekol Lojistik ile birlikte bu hatta multimodal taşımalar gerçekleştirerek geleneksel karayolu taşımalarına da ciddi bir alternatif yaratıyor.
Ekol ile iş ortaklıklarının 20 yılı aştığına dikkat çeken Davies Turner’ın Genel Başkanı Philip Stephenson, bu işbirliği sayesinde Türkiye-İngiltere arasında en çevre dostu çözümleri sunabildiklerini vurguladı.
Ekol Lojistik’in İstanbul-Trieste arasındaki üç Ro-Ro feribotunda toplam 750 treyler taşınabilmesini sağlamasına ve yine başka önemli bir hizmet olan blok trene değinen Philip Stephenson, bu hizmetlerin toplam transit süreleri etkilemeden ve daha az karbon emisyonu yaratarak çevreyle dost olmayı sağladığını söyledi.
Ekol ile işbirliğinin iki şirketin de güçlü taraflarını ortaya çıkardığının altını çizen Stephenson ‘Ekol komple yüklerde güçlü, biz ise İngiltere-Türkiye arasında karşılıklı grupaj taşımalarda lideriz. İngiltere ve Türkiye arasındaki römork, deniz konteyner ve hava kargo hizmetlerimiz yıllardır en hızlı büyüyen ve en başarılı hizmetlerimiz arasında olmuştur’ dedi.
‘Şu anda İngiltere Southbound’dan yapılan ihracata kıyasla Türkiye’den Britanya ve İrlanda’ya daha çok yük geliyor. Bu durum normal koşullarda treylerleri ayarlarken ciddi sıkıntı yaratır’ diyen Philip Stephenson, Ekol’ün Hollanda ve Almanya gibi ülkelerden Türkiye’ye taşımalara yönelik kazandığı kontratların bu dengeyi sağladığını açıkladı.
 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat