Banner


Globelink Ünimar’dan kredi kartı ile ödeme kolaylığı
Lojistik sektörünün öncü isimlerinden olan Globelink Ünimar, denizyolu, havayolu, karayolu ve entegre lojistik alanında sunduğu çözümleri özel hizmetler ile birleştirmeye devam ediyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Globelink Ünimar, son olarak tüm ödeme ağını tek bir sistem altında toplayarak devreye aldığı sanal pos ödeme sistemi ile müşterilerine istedikleri her yerden hızlı ve güvenli bir şekilde kredi kartı ile ödeme yapma imkanı sunuyor.




globalink unimarYeni düzen anlayışında, şirketler arası mücadelede teknolojinin belirleyici olarak varlığını daha da güçlendirdiğine dikkat çeken Globelink Ünimar Mali İşler Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Selçuk Uray, yeni dönem projeksiyonlarını bu kaçınılmaz gerçek üzerine oluşturduklarını söylüyor. Pandemi ile birlikte deneyimlemeye başladığımız yeni dönem ile birlikte teknolojik altyapılarını güçlendirerek, müşterilerine daha dijital, bu doğrultuda daha güvenli ve sürdürülebilir bir sistem sunmak adına adımlarını sıklaştırmaya başladıklarını kaydeden Uray, “bu süreçte devreye aldığımız en önemli sistemlerden biri sanal tahsilat yöntemi oldu. Netahsilat ile birlikte hayata geçirdiğimiz bu uygulama ile birçok sistemi birbirine entegre ederek, şirketimiz ve müşterilerimiz için sorunsuz ve kolay bir tahsilat/ödeme alanı oluşturmuş olduk.” diyor. 
Teknolojik ve inovatif yeniliklerin rekabetçi düzen içinde çok fazla güçlenmesi ile bilgi sermayesinin önemini her zamanki gibi korumaya devam edeceğine de dikkat çeken Selçuk Uray, teknolojinin durdurulamaz ilerleyişine rağmen şirketler için asıl katma değerin bilgi ve teknoloji birleşiminden sağlanacağının da altını çiziyor.
 
Lojistik Hizmetlerde Güçlü Çözüm Ortağı
 
Müşterilerine sunmuş olduğu lojistik hizmetleri ve çözümleriyle sektörün öncü firmalarından olan Globelink Ünimar, sunulan çözüm ve hizmetler esnasında kullanılan teknolojik altyapı sebebiyle sektörde yenilikçi bir yaklaşıma sahip. Firmanın sunduğu hizmetler arasında yer alan karayolu taşımacılığı hizmeti ile uluslararası ithalat ve ihracat çözümlerine ek olarak yurt içi taşımacılık servis ağı ile Türkiye’de de müşterilerinin yüklerini istenilen her noktaya taşımaya devam ediyor. Sunduğu intermodal lojistik çözümleri ile yurtdışına karayolu ile başlayan taşıma programlarını, deniz aşırı ülkelere aktarma yapılması gerektiğinde Ro-Ro taşımacılık ile de sürdürülebiliyor. Burada karayolu seferini sürdüren yük taşıyıcı araç Ro-Ro gemisi ile limandan limana taşınıyor ve seferine tekrar karayolu üzerinden devam ediyor. Deneyimli ekibi, güçlü filosu ve teknolojik alt yapısıyla Globelink Ünimar, Güney Fransa ağırlıklı olmak üzere, Fransa’nın tamamına her hafta karayolu ile parsiyel ihracat servisi sağlamayı sürdürüyor. Öte yandan farklı taşıma modları gerektiğinde, ihtiyaca uygun intermodal taşımacılık şekilleri de Globelink Ünimar tarafından müşterilerine sunuluyor. 
 
Havayolu Taşımacılığı Hizmetleriyle Hızdan Ödün Vermeyin 
 
Globelink Ünimar, pek çok taşımacılık modunu kullanarak müşterilerine geniş lojistik hizmeti yelpazesi sunuyor. Sunulan hizmetlerden bir diğeri ise havayolu taşımacılığı olarak gösterilebilir. Deneyimli operasyon ekibinin desteği ve dünya çapında yer alan geniş servis ağı havayolu taşımacılığındaki hızlı ve güvenli teslimat sunan Globelink Ünimar, konsolide taşımaların yanında proje taşımacılık, transit taşımacılık, charter ve multimodal taşımacılık, canlı hayvan taşımacılığı ve on board kurye servisi hizmeti de sunuyor. Son dönemde yaptığı atılımlarla ETGB, mikro ihracat, e-ticaret lojistiği ve bozulabilir ürün taşımacılığı (perishable kargo) alanında da hizmet sunan firma, müşteriye özel temsilcileri, deneyimli operasyon ekibi ve dünya çapında yer alan geniş acente ağı ile hava yolu taşımacılığında hızlı, esnek ve güvenli hizmeti garantiliyor. Hava kargo taşımacılığı ve bozulabilir ürün taşımacılığı alanındaki gelişmiş çözümleri ile meyve, sebze, balık, yumurta, dondurulmuş gıda ve çiçek yükleri başta olmak üzere bozulabilir ürün gruplarının depolanma, saklanma koşulları ve sevkiyat süreçlerinde yüksek koruma ve güvenli taşıma ilkesiyle müşterilerinin yüklerini istenilen noktaya güvenle ulaştırmaya devam ediyor. 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat