e
Banner


Lima Lojistik başarıya doymuyor!
2013 yılında dört ortak tarafından kurulan Bursa merkezli Lima Lojistik, 9 yılda hızlı bir büyüme kaydetti. Başarılarını 2021 yılında aldığı birçok ödülle taçlandıran şirket, 2022’de “Türkiye’nin En İyi İşvereni” ödülünü almayı hedefliyor. 




LimaBursa merkezli kurulan Lima Lojistik, 9 yılda dünyanın birçok ülkesinde hizmet sunar pozisyona gelerek, yükselen bir ivmeyle 2021 yılında lojistik sektörüne damga vuran şirketleri arasında yer aldı. Küreselleşme ve teknolojideki gelişmelerin dünyadaki ticari rekabetin, dolayısıyla lojistiğin önemini artırdığını belirten Lima Lojistik Kurucu Ortağı Cenker Ural, müşteri memnuniyetinin sürdürülebilir olması amacıyla inovasyona büyük yatırım yaptıklarını söyledi. Operasyonel güç, uzman ekipler ve sürdürülebilir müşteri memnuniyetinin 2021 yılı için firmalarına büyük bir ivme kazandırdığını ifade eden Ural, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde gerçekleştirilen ve şehir ekonomisine ışık tutan ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması-2020’nın açıklanan sonuçlarına göre Lima Lojistik olarak, BTSO'nun ilk 250 büyük firması listesine adımızı yazdırdık. Bu başarıyı önemsiyoruz. 2022 yılında hedefimiz ‘Türkiye’nin En İyi İşvereni’ ödülünü almak” diye konuştu.
 
‘TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞVERENLERİ ARASINDAYIZ’
 
Cenker Ural, 2021 yılı içinde yapılan işle gurur duyma, takım ruhu, saygı, güvenilirlik gibi ekip içindeki pek çok değerin oylandığı anketler sonucunda “Great Place To Work” sertifikasyonu almaya hak kazanarak Türkiye’nin en iyi iş verenleri arasında yerlerini aldıklarını belirtti.
 
‘HEDEFİMİZ TÜRKİYE’NİN HER BÖLGESİ’ 
 
Merkezi Bursa’da olan Lima Lojistik’in İstanbul (2), Balıkesir, İzmir, Eskişehir’in yanı sıra Bükreş ve Milano ofislerinde hizmet verdiğini ifade eden Lima Lojistik Kurucu Ortağı Hamdi Bülbüldere, 2021 yılı içinde Ankara, Denizli ve Adana ofislerini açtıklarını kaydetti.  
Lojistik sektöründe firmalara özel lojistik hizmet alternatiflerini sunduklarına dikkat çeken Bülbüldere, “Bugün Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerini içinde barındıran illerimizdeki ofislerimizle hizmet veriyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz her bir taşıma teklifinin operasyon sürecine hakim ekip arkadaşlarımızla birlikte ofislerimizin olduğu illerdeki lojistik sektörünün en önemli oyuncuları arasındayız. 2022 yılı ile birlikte Türkiye genelindeki ofis sayımızı arttırmayı planlıyoruz” diye konuştu.
 
‘ÖDÜLLE TAÇLANDIRDIK’
 
Lima Lojistik’in 2013 yılında Bursa'da kurularak uluslararası lojistik alanında hizmet vermeye başladığına dikkat çeken Lima Lojistik Kurucu Ortağı Vedat Çelik, firmalarının başta havayolu olmak üzere denizyolu, karayolu, demiryolu, intermodal, uluslararası ekspres kurye, fuar ve etkinlik taşımacılığı alanlarında hızlı, güvenli ve ekonomik çözümler ürettiğini ifade etti. 
Pandemiye rağmen 2021 yılında gösterdikleri başarılı performans nedeniyle “HİB 2020 Yılı Hizmet İhracatları Şampiyonları Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri Kategorisi”nde 33.’lük ödülünü aldıklarını söyleyen Çelik, hizmet ihracatının ekonomiye benzersiz açılımlar sağladığını, tüm coğrafyalara uzanabilecek lojistik operasyon güçlerinin en önemli stratejileri olduğunu vurguladı.
 
‘LİMA SPOR KULÜBÜ’NÜ KURDUK’
 
Çalışma hayatında insana yatırımı önemsediklerinin ifade eden Lima Lojistik Kurucu Ortağı Sinan Türel, en değerli kaynaklarının mutlu yetişmiş insan kaynağı olduğunu vurguladı. Bu mottoyla yola çıkarak Lima Spor Kulübü’nü kurduklarını kaydeden Türel, “İş hayatının zorlu şartlarına uyum sağlayıp en tepede kalabilmek için bir sporcu gibi antrenmanlı olmanın önemli olduğuna inanıyoruz. Günümüzün ağır ve rekabetçi çalışma koşullarında en iyi olabilmek günden güne zorlaşıyor. Eski bir basketbolcu olarak, spor hayatımda kazandıklarımın iş hayatımda çok faz katkısını gördüm. Biz istiyoruz ki çocuklarımız ve gençlerimiz bu camianın içinde yer alarak, basketbol ya da voleybol elçisi olsunlar. Çocukların takım sporu yapmaları gelecekleri açısından çok önemli. Takım oyuncusu kazanmayı, kaybetmeyi, paylaşmayı, mücadele etmeyi, kurallara uymayı bilir. Spor bütün bunlar için bir kaldıraç etkisi yapabilir. Lima Lojistik ortakları olarak sporun iyileştirici ve geliştirici gücüne inanıp, Anadolu Efes Spor Kulübü ile işbirliği içine girerek basketbol ile voleybol takımı kurduk ve hedeflerimize başarıyla yürüyoruz” diye konuştu.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat