e
Banner


Renault Trucks bayi ağını Konya'da Buyruk Grup ile genişletti
Renault Trucks Türkiye’de satış ve satış sonrası ağını geliştirirken Konya'da Buyruk Grup ile bayi ağına yeni bir iş ortağı katıyor. 




RenaultOtomotiv satış ve satış sonrası hizmetlerde deneyimi ile Konya ve bölgesinde hizmet sunan Buyruk Grup, Renault Trucks yetkili bayi ağına katıldı. Renault Trucks ve Buyruk Grup yöneticilerinin ev sahipliğinde düzenlenen açılışa çok sayıda lojistik ve taşımacılık profesyoneli ile iş dünyasından yöneticiler katıldı. 
 
Ticari hayatına 1985 yılında yedek parça satışı ile başlayan Buyruk Grup, başta traktör olmak üzere iş makinaları ve binek araçlarda önemli markaların yetkili bayisi olarak hizmet sunmaya devam etti. Hem araç hem de satış sonrası hizmetlerdeki deneyimleri ile her geçen gün bayilik ve marka ağını genişletti. Buyruk Grup, yeni yatrımlarında Renault Trucks ile iş birliği doğrultusunda ağır ticari araçlar alanında bölgesindeki boşluğu doldurmayı hedefliyor. Buyruk, Konya, Karaman ve Aksaray illerinde Renault Trucks kamyon ve çekiciler için satış ve satış sonrası hizmetler sunacak.
 
RenaultBuyruk Grup Genel Müdürü Mehmet Ali Buyruk açılış töreninde yaptığı açıklamada; “Buyruk Grup olarak uzun yıllar otomotiv sektöründe önemli markaların temsilciliğini yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Sektörün tüm alanlarında olmayı amaç edindik. Bu meyanda eksikliğini hissettiğimiz ticari araç alanında faaliyetlerimizi dünya ve Türkiye'nin önde gelen markası Renault Trucks ile geliştirmeye karar verdik. Bölgemizde sürekli büyüyen sanayi yatırımları olması, tarımsal alanda çok büyük havyaza sahip olmamız, her geçen gün önemi artan lojistik sektörü için fırsat. Buyruk Grup olarak Renault Trucks ile iş birliğimiz sayesinde bu fırsatı değerlendirip müşterilerimizden gelecek talepleri karşılamak istiyoruz” diye belirtti. 
 
RenaultRenault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ise; “Renault Trucks olarak hem araçlarımız hem de satış sonrası hizmetlerimiz ile müşterilerimize yakın olmayı hedefliyoruz. Yaklaşık 25 yıldır Renault Truck Türkiye ekibimiz ile müşteri memnuniyeti üzerine konsantre olduk ve gelişmeye devam ediyoruz. Son altı yıla baktığımızda Renault Trucks, Türkiye’de ağır vasıta pazarında en hızlı büyüyen ithal marka oldu. Bu başarıda araçlarımızın performansı ve verimliliği kadar gelişmiş satış sonrası hizmetlerimizin de katkısı büyük” şeklinde açıkladı. 
 
Pazarda büyük talep gören Renault Trucks’ın yeni TCK araç serisi ve gelişen satış sonrası hizmetleri ile Türkiye’de bayi ağını da güçlendirmeye devam ettiklerinin altını çizen Delepine; “Konya ve bölgesi de Renault Trucks varlığımızı arttırmak ve müşterilerimize yakın olmak için Türkiye’nin tam merkezinde çok önemli bir bölge. Bu bölgeye Buyruk Grup ile yatırım yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” diye ekledi.  
 
Mehmet Ali Buyruk ise açıklamasını; “Her geçen gün daha da gelişen Konya’da hem yurtiçi hem de uluslararası lojistik ihtiyacı da hızlı bir ivmeyle artıyor. Buyruk Grup olarak da bölgemizin potansiyeline hakimiz. Bölgemizde Renault Trucks ile önümüzdeki 5 yıl içinde pazar lideri olmak hedefimizdir” şeklinde tamamladı. 
 
2.000 m2 açık alan olmak üzere toplamda 2.850 m2’lik Renault Trucks tesislerinde hizmet sunacak olan Buyruk Grup, yılda 10.800 işçilik saati kapasitesine sahip.



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat