e
Banner


HİPER Lojistik 3. ülke taşımalarında payını artıracak
Avrupa, Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya hattında ithalat, ihracat ve transit yükler için parsiyel ve komple karayolu taşımacılığı hizmeti sunan Hiper Lojistik, minivan araçlarla sunduğu ekspres yük taşımacılığıyla alternatif yaratıyor. Dubai’deki ofis yatırımıyla Ortadoğu pazarındaki konumunu güçlendiren şirket, 3. ülke taşımalarında daha fazla pay almayı, yurt dışında acente ve şube sayısını artırmayı planlıyor. 




HiperLojistik sektörünün genç ve dinamik oyuncularından Hiper Lojistik, 55’ten fazla ülkede bulunan partner ve acenteleriyle karayolu, havayolu ve denizyolu taşımacılığında hizmetler sunuyor. Özellikle parsiyel ve komple karayolu taşımacılığında uzmanlaşan şirket, Avrupa, Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya hattında köprüler kuruyor. Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İspanya ve Portekiz’den; Türkiye, Irak, İran, Gürcistan, Azerbaycan ve Ermenistan’a ithalat, ihracat ve transit olarak komple ve parsiyel taşımacılık yapan şirket, ayrıca minivan ekspres yük taşımacılığı servisiyle Batı Avrupa ülkelerine maksimum 3 günde teslimat gerçekleştiriyor. 
 
YILDA 4 BİN SEVKİYAT 
 
Hiper Lojistik Genel Müdürü Hüseyin Ergör, yılda ortalama 4 binden fazla parsiyel, komple, minivan sevkiyatı gerçekleştirdiklerini söyledi. 55’ten fazla ülkede güçlü bir acente ağına sahip olduklarını belirten Ergör, aldıkları ISO 9001:2015, ISO 10002:2018, TİO belgeleriyle hizmetlerinin kalitesini tescillediklerini aktardı. 
Ergör, “Karayolu taşımacılığı alanında uzman operasyon ekibimiz, genişlettiğimiz iş hacmimiz, güçlü acente ağımızla müşterilerimizin her türlü taşımacılık ihtiyacını maksimum verim ve fiyat avantajı sunarak karşılıyoruz. Bu hizmetlerin tamamını müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak, uzman ekibimizle çözümler üreterek gerçekleştiriyoruz” dedi.  
 
DUBAİ OFİSİYLE ORTADOĞU’DA GÜÇLENECEK 
 
2022 yılı içinde Dubai’de ofis yatırımı yapan şirket, acente ve ofis sayısını gelecek yıllarda artırmayı planlıyor. Hüseyin Ergör, büyüme planlarına ilişkin şunları söyledi: “Türk menşeili bir firma olarak Dubai’de bulunan ofisimiz ile karayolu, havayolu ve denizyolu taşımacılığında Ortadoğu Bölgesi’nde hizmet ağımızı genişletmeyi ve işlerimizi büyütmeyi planlıyoruz. Pandemi sürecinde Avrupa’da birçok başarılı projeye imza attık. Faaliyet gösterdiğimiz ana hatlarda rekabet gücümüzü koruyarak, Ortadoğu ülkelerinde 3. ülke taşımalarında daha da uzmanlaşmayı planlıyoruz. Ayrıca 2022-2023 yıllarında acente ağımız ve ofis sayılarımızda artış yapmayı hedefliyoruz.” 
Ergör, lojistik sektörünün karşılaştığı sorunlara da değinerek, bunları; hukuki ve yasal düzenlemelerdeki belirsizlikler, sektörel alanda lojistik bilincinin yetersiz olması, gümrükleme ve vize sorunları, bürokraside karşılaşılan problemler olarak sıraladı. 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat