e
Banner


LogD, operasyon ağını 24 şehre çıkardı
Lojistik tedarik zincirinin sürdürülebilir markası LogD, Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Milk Run Yönetim Sistemi’nin operasyon ağını kısa sürede 24 şehre çıkardığını duyurdu. 




Logd MilkLogD, İstanbul’da başladığı Milk Run Yönetim Sistemi operasyon süreçlerine ve üretmiş olduğu kutuların kullanım ağına İzmir ve Bursa'dan sonra Ankara’yı da dahil etti. Şirket, operasyon ağına yeni yatırımlar yaparak lokasyon ve hizmet ağını genişlettiğini, böylece dağıtım ve takip hizmeti sunan çok kanallı Milk Run Yönetim Sistemi’ne geçen markaların Türkiye’de 24 şehirde yeşil ve sürdürülebilir lojistiği kullanmaya başladıklarını duyurdu.
 
LogD, geri dönüştürülmüş materyalleri kullanarak ve özel olarak ürettiği Milk Run katlanabilir kutuları sayesinde, tüketilen tek kullanımlık karton koli ve sarf malzemelerin kullanımının azaltılmasını sağlıyor. Çevre dostu yeşil lojistik yaparak ağaçların kesilmesini engelleyen ve şirketlere ekonomik çözümler sunan LogD’nin Türkiye’deki operasyon ağı hızla büyüyor. 
 
LogD, yeni lokasyon ve marka anlaşmaları ile birlikte toplam katlanabilir kutu sayısında da üretim artışına gitti. Şirket, sürdürülebilir ve katlanabilir kutularının adedinin artması ile birlikte taşıma ve depolama dahil olmak üzere bölgeselden ulusal operasyona geçtiğini duyurdu. 
 
LogD hizmet verdiği şehir sayısını önümüzdeki 3 ay içinde 0 büyüme sağlayarak Türkiye’deki operasyonlarını daha da genişletmeyi ve 2023 yılında 325 milyon kilogram karbon ayak izini azaltmayı planlıyor.
 
LogD Kurucu ve Yöneticisi Seyhan Gülhan, "Milk Run Yönetim Sistemi’nin Türkiye çapında genişlemesi, LogD için lojistikte yeşil tedarik zinciri dönüşümü ve yeniden dizaynı açısından bir büyüme önceliği olmuştur. Türkiye çapında ağımızı genişletmek, lojistik tedarik zincirinde yenilikçi, sürdürülebilir, döngüsel ekonomi çözümlerini sunarak işbirliği içinde olduğumuz markalar için hizmet seviyemizi daha da artırmamızı sağlayacaktır." dedi. 
 
2021 yılında kurulan LogD, saha testlerini tamamlayarak 2022 Ekim ayında Milk Run kutularının üretimi ve dağıtımında perakende sektöründe faaliyet vermeye başladı. Kısa sürede sektör çeşitliliğini ve faaliyet alanlarını genişleterek 24 şehirde hizmet verdiğini duyuran LogD, Altınyıldız Classics, Beymen, English Home, KİP, Dagi, Defacto, DS Damat, Koton, Ramsey, Yargıcı, Jimmy Key, Teknosa gibi Türkiye’nin ve Dünyanın en önemli markalarıyla yaptıkları işbirlikleri sonucu marka sayısının 2022’nin son çeyreğinde 12’ye yükseldiğini ve yeni işbirlikleri çalışmalarının devam ettiğini belirtti
 
LogD ve Milk Run Yönetim Sistemi Hakkında
 
LogD, Türkiye’nin ilk sürdürülebilir ve geri dönüştürülmüş materyaller kullanılarak özel olarak geliştirdiği katlanabilir Milk Run kutuları ve yönetim sistemi ile sürdürülebilir tedarik zinciri çözümleri sunan birinci sınıf bir tedarik şirketidir. LogD, yenilikçi, çevre dostu paketleme, dağıtım ve depolama hizmetleri sunar. Benzersiz endüstri deneyimi, sektöre getirdiği yenilik ve teknolojiyle sürdürülebilir çözümleri şirketlerin süreçlerine entegre ederek ekonomik maliyetlerini iyileştiren en üst düzey hizmet sağlar. 
 
Milk Run Yönetim Sistemi, doğayı ve çevreyi koruyan sürdürülebilir bir çalışma modelidir. LogD Milk Run Yönetim Sistemi’ne entegre olarak perakende operasyon süreçlerinde, yeşil lojistik ile ürünleri teslim alma, teslim etme, ürünlerin taşınması esnasında oluşacak hasarlara karşı korunması ve güvenliğinin sağlanmasını hedeflemektedir. LogD, Milk Run Yönetim Sistemi’nde, doğayı, çevreyi ve sürdürülebilirliği ön planda tutarak yaşanabilir bir dünya için çalışmayı ilke edinmiştir. 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat