e
Banner


Batu’dan tekstil sektörüne katma değerli hizmetler
Toplam ihracat taşımalarının %65’ini tekstil lojistiğinin oluşturduğunu belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Askılı tekstil ürünlerini müşterilerimizin Avrupa’daki şehir içlerindeki mağazalara teslimatını yapıyoruz. Bu sayede tekstil ve hazır giyim sektöründe öncelikli tercih edilir hale geldik” diyor.  




taner_ankara_batuBatu International Logistics, tekstil lojistiğinde tercih edilen çözüm ortağı konumunu istikrarla devam ettiriyor. Minivan servisini kullanarak Avrupa’nın birçok ülkesine hızlı sevkiyat gerçekleştirebildiklerini belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Tekstil lojistiğine yönelik taşımalarımızda askılı taşımalarımız %70, kolili taşımalarımız ise %30’u oluşturuyor. Bu taşımalara özel geliştirdiğimiz Minivan servisimiz sayesinde Avrupa’nın herhangi bir noktasına 36-48 saat arasında ulaşabiliyoruz. Bu sayede yükleme-boşaltma süreçlerini ortadan kaldırarak havayoluna göre daha hızlı bir sevkiyat sağlamış oluyoruz. Minivan servisimizle toplamda 1000’ı aşkın taşıma gerçekleştirdik. Askılı tekstil ürünlerini müşterilerimizin Avrupa’daki şehir içlerindeki mağazalara teslimatını yapıyoruz. Bu sayede tekstil ve hazır giyim sektöründe öncelikli tercih edilir hale geldik” diyor.  
 
KATMA DEĞERLİ HİZMETLER 
Kolili ve askılı tekstil taşımalarında ise çift şoför ile hizmet sunduklarını vurgulayan Ankara, bununla birlikte tekstil lojistiği taşımalarımız için kurdukları kalite kontrol departmanıyla birlikte daha kaliteli bir hizmet verdiklerini söylüyor. Karayolu taşımalarını denizyolu, havayolu ve demiryolu taşımalarıyla desteklediklerinin altını çizen Ankara, “İngiltere ve İrlanda'ya uzun yıllardır askılı ve kolili taşımalar yapıyoruz. Bununla birlikte Almanya, İtalya, Hollanda ve Belçika hatlarında da tekstil taşımaları yapmaktayız” diyor. 
 
SEKTÖRE YAKIN OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
Toplam ihracat taşımalarının %65’ini tekstil lojistiğinin oluşturduğuna dikkat çeken Ankara, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Türk tekstil sektöründe hem üretici hem de fason hizmet bir arada bulunuyor. Sektörün en önemli rakibini Uzakdoğu ülkeleri oluşturuyor. Bu anlamda Türkiye tekstil sektörünün daha ileriye taşınması için üretim gücünün artırılması gerekiyor. Batu International Logistics olarak, sektördeki gelişmeleri takip ederek yatırım yapmayı planlıyoruz. Büyüme hedeflerimizi bu doğrultuda belirleyerek sektöre yakın olmaya devam edeceğiz.” 
 
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat