e
Banner


Çalışan projeleri CEVA Lojistik'e ödüller getirdi
Çalışanlarına sürekli yatırım yapan dünyanın önde gelen lojistik şirketlerinden CEVA, gerçekleştirdiği iki proje ile Büyük işverenler için Stevie Awards’dan iki ödül aldı. Stevie Ödülleri’nden sonra, CEVA Lojistik Türkiye’ye, Brandon Hall’den de 2 Altın Ödül geldi. CEVA, lojistik sektöründe bu kategorilerde ödül alan ilk ve tek şirket oldu.  




cevaFırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda, sektöre yön veren liderler yetiştirmek amacı ile CEVA Lojistik gerek mavi gerekse beyaz yakalı çalışanlarına sürekli projeler geliştiriyor ve uyguluyor. 
 
İnsan Kaynakları alanında dünyanın en iyi işverenlerini ödüllendiren Stevie Ödülleri’nde İnsan Kaynakları Başarılarını içeren ”Achievement in Competenciesand Skill Development or Management” Kategorisinde CEVA 2021 yılında uyguladığı  “Mavi Yaka Gelişimi Program”ı ile 1 altın; “Ön Hat / Cephe hattı Liderlerinin Gelişimi Program”ı ile 1 gümüş ödüle layık görüldü. 
Bununla beraber CEVA Lojistik Türkiye, 2 program ile Brandon Hall Group tarafından düzenlenen 2022 Brandon Hall İnsan Kaynağı Yönetiminde Mükemmeliyet Ödülleri'nde 2 altın ödüle layık görüldü.
 
Uluslararası Ödüle Sahip “İnsan Kaynakları Programları”
 
Mavi Yaka Gelişim Programımız 
 
“Eğitim Cepte” projesi ile mikro öğrenmeyi destekleyen, dağınık coğrafyaya rağmen temel kadroyu geliştirmeye yönelik teknoloji kullanımına önem veren, hibrit öğrenme yaklaşımını benimsemiş, Eğitim ve Gelişim Ekibimiz tarafından, mavi yakalı çalışanlarımızın özelliklerine ve çalışma koşullarına uygun içeriklerle tasarlanmış, Ön Cephe Liderleri olarak adlandırdığımız Sorumlu pozisyonundaki ilk kademe yönetim ekibinin desteklenmesine dayalı, “İster oku, İster izle” seçeneği ile zamandan bağımsız olarak öğrenme ve gelişim fırsatı tanıyan bir programdır.
 
Ön Cephe Liderleri Gelişim Programı
 
Türkiye genelinde görev yapan tüm çalışanlarımıza Fırsat Eşitliği ilkesi ile kurgulanan modül içerikleri, online öğrenme seansları, bol aktiviteli sınıf eğitimleri, sosyal öğrenme webinarları, avatar seçerek ilerledikleri gamification karakter analizleri, orta ve üst yönetimden deneyim paylaşma seansları, kişiye özel gelişim programları, takip süreçleri ve kariyer gelişim fırsatları ile ilk kademe yönetim ekibimizi geliştirdiğimiz takibi yoğun, detaylı bir gelişim programıdır.
 
Konuya ilişkin açıklamada bulunan CEVA Lojistik İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Nihan Usanmaz, “CEVA Türkiye olarak 6000‘i mavi yaka olmak üzere 7500 kişi ile hizmet veriyoruz. Tüm ekibimiz ile gurur duyuyoruz” dedi. Başvurular arasından ödüle layık görüldüğümüz için memnuniyet ve gurur duyuyoruz. Tedarik Zinciri yönetimindeki uzun yıllara dayanan uzmanlığımız ile geniş bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Dürüst, şeffaf, mükemmeliyetçi ve güvenilir iş anlayışı ile çalışanlarımız sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada lider firmalara katkı sağlıyor” dedi.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat