e
Banner


Batu enerji ve inşaat sektöründeki projeleri için sahada olacak
Proje ve ağır yük taşımacılığında enerji ve inşaat sektöründeki projelere yoğunlaştıklarını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Ülkemizde gerçekleşen büyük çaplı yatırımlar, proje lojistiği sektörünü de hareketlendiriyor. Proje lojistiğinin Türkiye lojistik sektörü içindeki payı ’a ulaştı. Batu International Logistics olarak, enerji ve inşaat sektöründeki yatırımları takip ederek büyüme hedeflerimize uygun yatırımlar yapacağız” dedi. 
 




batu_int_projeBatu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, proje ve enerji lojistiği alanında konusunda eğitimli, uzman ve sertifika sahibi bir ekiple araç tedariki, vinç ve lashing başta olmak üzere, tüm hizmetleri eksiksiz bir şekilde verdiklerini söylüyor. Ankara; “Taşıdığımız yüklerin normal yüklere oranla oldukça ağır olması nedeniyle önceliğimiz her zaman iş güvenliği oluyor. Aynı zamanda büyük taşımalarda çevreye verilecek zararı da en aza indirecek hesaplamalar yaparak operasyonlarımızı gerçekleştiriyoruz. Kullandığımız ekipmanlar, AB standartlarında test edilmiş, sertifikaya sahiptir. Tüm ekipman kontrolleri resmi kurumlar tarafından yapılmıştır. Taşımaların gerçekleştirileceği güzergâhlar, uzman mühendis ekibimiz tarafından en ince ayrıntısına kadar hesaplanmaktadır. Proje taşımacılığında tüm personelimiz alanında deneyimli ve sertifika sahibidir. Bütün bu unsurlar bir araya geldiğinde başarıyı yakalamak daha kolay oluyor diyebiliriz” diyor. 
 
ŞANGAY’DAN KONYA’YA 65 LOWBEDLİK TAŞIMA 
Büyük üretim tesislerinin inşa aşamalarındaki proje taşımalarında yer aldıklarını vurgulayan Ankara, yoğun olarak hizmet sundukları sektörleri ise inşaat ve enerji olarak açıklıyor. Proje ve ağır yük taşımacılığında daha çok yurtiçindeki projelere odaklandıklarını belirten Ankara, ayrıca Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerde partner olarak hizmet verdikleri projelerin de bulunduğunu aktarıyor. 
Proje ve ağır yük taşımacılığında gerçekleştirdikleri en büyük projenin, Şanghay-Konya hattındaki 65 adet lowbedlik taşıma olduğunu anlatan Taner Ankara, “Konya’da kişisel bakım ve ev ürünlerinin üretileceği fabrikanın makinelerini ilk olarak Şanghay’dan Gebze’ye denizyolu ile getirdik. Daha sonra yükleri buradan 65 adet lowbed araçla Konya’ya 6 günde taşıyarak operasyonu başarıyla tamamladık. Taşıma öncesinde mühendislerimiz tarafından geçiş yapılacak güzergâhlar ile ilgili 129 noktanın tek tek analizleri yapıldı ve proje başarıyla tamamlandı” diyor.  
 
PROJE LOJİSTİĞİNİN PAYI ’A ULAŞTI 
Proje ve ağır yük taşımacılığı operasyonlarının yaptıkları toplam taşımalar içinde %3’lük bir paya sahip olduğunu vurgulayan Ankara, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Batu International Logistics olarak tüm taşıma modlarında hizmet veriyoruz. Bu açıdan baktığımızda bunun iyi bir oran olduğunu düşünmekteyiz. Önümüzdeki süreçte ağırlıklı olarak enerji ve inşaat sektörlerine hizmet vermeye devam edeceğiz. Ülkemizde gerçekleşen büyük çaplı yatırımlar, proje lojistiği sektörünü de hareketlendiriyor. Proje lojistiğinin Türkiye lojistik sektörü içindeki payı ’a ulaştı. Batu International Logistics olarak, yatırımları takip ederek büyüme hedeflerimize uygun yatırımlar yapacağız. 2016 yılı için belirlediğimiz hedeflere ulaştık. 2017 yılı sonunda da hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyoruz.” 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat